Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dijous, 27 de juny del 2019

'Bond 25'.

La producció de ‘Bond 25’ continua, i EON Productions a publicat un vídeo de prova oficial, des del set de rodatge on ens mostren el nou aspecte que tindrà la propera pel·lícula de ‘Bond’. A continuació el citat vídeo...

          

En la que serà la pel·lícula nº 25 de James Bond i la cinquena per a Daniel Craig, l’agent 007 ha deixat el servei en actiu i gaudeix d’una tranquil·la vida a Jamaica. La cosa dura poc, quan rep la visita d’un vell amic Felix Leiter de la CIA, el qual ve a demanar-li ajuda. Li encomana la missió de rescatar a un científic segrestat, que resulta ser més aviat un traïdor del que es pensaven, cosa que dur a Bond a un misteriós malvat armat amb perilloses tecnologies.

Els actors confirmats, que repeteixen en aquesta nova entrega són: Ralph Fiennes com a M, Lea Seydoux (Spectre), Naomie Harris com a Moneypenny, Ben Whishaw com a A, i amb Rory Kinnear com a Tanner i Jeffrey Wright com a Felix Leiter.

Els nous actors confirmats són: Dali Benssalah, Billy Magnussen, Ana De Armas, David Denick, Lashana Lynch i Rami Malek.

Dirigeix Cary Joji Fukunaga, a partir d’un guió de Neal Purvis i Robert Wade, Scott Z. Burns amb el propi director i Phoebe Waller-Bridge.

La producció es farà en els Estudis Pinewood al Regne Unit i les localitzacions de: Londres, Itàlia, Jamaica i Noruega.

EON Productions i Metro Goldwyn Mayer Studios s’han associat amb Universal Pictures per a l’estrena mundial, en la que serà la pel·lícula número 25 de James Bond. L’anterior film, ‘Spectre’, es va estrenar entre el mes d’Octubre de 2015 i Novembre de 2015, Desembre al Japó. El film va costar $245M, havent recaptat $200M als USA i uns altres $680,6M a la resta del món i un total de $880.674.609.

‘Bond 25’ (encara sense títol oficial), te fixada la data d’estrena a USA el pròxim 8 d’Abril de 2020.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada