Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

divendres, 21 de juny del 2019

'Ron Howard'.


Des de Variety ens informen de que Ron Howard i Brian Grazer’s de Imagine Entertainment, entraran en col·laboració amb la productora Australiana Animal Logic (equip d’animació darrera de la saga ‘The Lego Movie’ i ‘Happy Feet’), per a una sèrie de films híbrids entre animades i live-action.

El primer d’aquest projectes serà l’adaptació de ‘The Shrinking of Treehorn', que explica la història de “un jove que comença a encongir-se després de jugar a un estrany joc de taula, que principalment passa desapercebut pels seus pares”. Basat en el llibre de Florence Parry Heide, amb il·lustracions de Edward Gorey, el guió estarà adaptat per Rob Lieber (‘Peter Rabbit’) i dirigit per Howard, el que serà el seu primer film animat.


L’altre projecte en desenvolupament entre els dos és ‘Rainbow Serpent’, que es descriu com “un concepte original amb les arrels de la cultura aborigen Australiana”. Stuart Beattie (‘Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl’), escriurà el guió per a Paramount Pictures que distribuirà els dos films, ‘The Shrinking of Treehorn’ i ‘Rainbow Serpent’.

El tercer film en que treballen conjuntament Imagine i Animal Logic du per nom ‘Zero’, que es descrita com “a comèdia d’amics” i que “explora la connexió entre la família i la tecnologia” i que te semblances amb la guanyadora d’un Oscar ‘Inside Out’. Dirigirà Carlos Stevens i estarà guionitzada per Jonathon E. Stewart i Eyal Podell, i distribuirà Warner Bros.

I per acabar, ‘Muttnik’, un híbrid entre live-action i animació, que explica la història d’un gos enviat a l’espai per Russia i que torna a casa “en una criatura evolucionada”. No es coneixen creatius adjunts o distribuïdors.

Des de Variety.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada