Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dissabte, 1 de juny del 2019

'The Batman'.

Finalment des de Deadline confirmen que Robert Pattison és oficialment el nou Batman del film reboot que prepara Matt Reeves i que s’estrenarà el pròxim 25 de Juny de 2021. Les últimes informacions senyalaven que en la llista final es debatien dos candidats, Robert Pattison i Nicholas Hoult.

Des del seu exitós paper als films de ‘Twilight’, Pattison sempre ha estat allunyat dels films Blockbuster. Ha tingut papers a ‘Maps to the Stars’, ‘Queen of the Desert’, ‘The Lost City of Z’, ‘Life’ i ‘Good Time’. Més recentment Pattison a protagonitzat ‘High Life’, un film de ciència ficció/terror que s’ha estrenat a principis d’any.

‘The Batman’ està escrita i dirigida per Matt Reeves (‘Cloverfield’, Saga Planet of the Apes), produïda per Dylan Clark (‘War for the Planet of the Apes’) i l’estrena està prevista per al 25 de Juny de 2021. Ara que ja hi ha l’actor principal que interpretarà a Bruce Wayne/Batman, no trigarem gaire a saber la resta del repartiment. El film pot començar producció aquest estiu.


Des de Deadline.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada