Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

diumenge, 2 de juny del 2019

'Ford v. Ferrari'.


Els actors guanyadors del premi de l’academia, Matt Damon i Christian Bale protagonitzen ‘Ford v. Ferrari’, la extraordinària veritable història del visionari dissenyador del cotxe americà, Carroll Shelby (Damon) i l’intrèpid conductor britànic Ken Miles (Bale), que varen lluitar junts contra les interferències corporatives, les lleis físiques, i els seus dimonis personals per a construir un cotxe de carreres revolucionari per a la Ford Motor Company i endur-se la carrera de cotxes, que fins llavors dominava Enzo Ferrari, en les 24h de Le Mans en l’any 1966 a França.

“Això és David contra Goliath contra Goliath”, ba dir Bale anteriorment. “Teniu el Goliath de la industria amb Ford i el carismàtic Goliath de la reputació amb Ferrari, i després la veritable història del triomf dels inadaptats”.

El càsting també inclou a Jon Bernthal, Caitriona Balfe, Tracy Letts, Josh Lucas, Noah Jupe, Remo Girone i Ray McKinnon.

Dirigeix James Mangold (‘Logan’), amb un guió de Jez Butterworth i John-Henry Butterworth i Jason Keller. Produeixen Peter Chernin, Jenno Topping i James Mangold.


‘Ford v. Ferrari’, te fixada la data d’estrena per al pròxim 15 de Novembre a USA.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada