Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dimarts, 11 de juny del 2019

'Dune: The Sisterhood'.


Des de THR, ens informen de que el futur servei online de WarnerMedia juntament amb Lionsgate, han començat el desenvolupament d’una sèrie basada en la mitologia que servirà com a complement a la nova versió de ‘Dune’, que està preparant en aquests moments Denis Villeneuve (‘Prisoners’, ‘Sicario’, ‘Blade Runner 2049’). La nova plataforma de Warner Bros. pretén competir amb Netflix, Disney+, Amazon, Apple...

La sèrie, sota el títol de ‘Dune: The Sisterhood’, estarà explicada a través dels ulls de la “hermandad” Bene Gesserit, una ordre composta pel que podríem anomenar com l’equivalent a “fetilleres” dintre d’aquest univers i amb les conspiracions polítiques que es teixeixen dintre de les lluites entre les diferents faccions que composen l’obra de Herbert. En la sèrie veurem com arriba a Arrakis, planeta clau dintre de aquesta història.

El propi Villeneuve dirigirà l’episodi pilot, mantenint així la unitat estilística amb el que ha creat la seva súper producció, a partir del guió de Jon Spaihts (‘Passengers’, ‘Prometheus’), en el qual ha col·laborat Villeneuve i Eric Roth donan uns retocs al film. El director canadenc es fan declarat de la saga i haurà pensat que, ja que dirigeix aquesta nova versió de la pel·lícula, també pot encarregar-se de la sèrie.

‘Dune’ s’estrenarà el 20 de Novembre de 2020 i compte en el seu repartiment amb noms com ara: Timotheé Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Josh Brolin, Stellan Skarsgard, Dave Bautista, Charlotte Rampling –que en el film dona vida a la Reverenda Mare de la “Hermandad”-, Javier Bardem, Jason Momoa, Zendaya i David Dastmalchian, entre d’altres. Teòricament, el guió de la pel·lícula només abasta els successos del primer llibre, amb la idea de realitzar una segona entrega per explicar la resta i després les conseqüents seqüeles adaptant la resta de novel·les. Els plans de Lionsgate i companyia són molt ambiciosos, amb la intenció de no només fer pel·lícules, sinó també sèries de televisió com aquesta recent anunciada i també múltiples videojocs, còmics i altres representacions audiovisuals per a rellançar aquest univers. Això es semblant al que va voler fer en el seu dia amb ‘The Dark Tower’ de Stephen King i que no va arribar a bon port, tot i que si que està rodant finalment en aquests moments una sèrie per a Amazon, però independent del que es va explicar en el film protagonitzat per Idirs Elba.

‘Dune: The Sisterhood’ es la tercera sèrie anunciada per el servei de streaming de Warner, juntament amb ‘Love Life’, comèdia produïda per Paul Feig, i ‘Tokyo Vice’, sobre un periodista ficat en la lluita policial contra la Yakuza amb Ansel Elgort (‘Baby Driver’) com a protagonista. També hi haurà una nova sèrie de dibuixos basada en els ‘Gremlins’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada