Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dissabte, 29 de juny del 2019

'Enola Holmes'.


Des de THR, ens informen de que l’actor Henry Cavill (‘Man of Steel’, ‘The Witcher’, ‘Mission: Impossible-Fallout’), s’incorpora al càsting de l’adaptació de Legendary ‘Enola Holmes’, en la que Millie Bobby Brown (‘Stranger Things’, ‘Godzilla: king of the Monsters’), actua com a protagonista. El film estarà basat en la novel·la de l’autora americana Nancy Springer ‘Enola Holmes Mysteries’.

Cavill tindrà el rol de Sherlock Holmes en el film. La nominada al Osacr Helena Bonham Carter (‘King’s Speech’) tindrà un altre dels papers protagonistes, essent la mare de Enola Holmes.

La sèrie de llibres Young Adult Books, va tenir la seva primera nominació al premi The Edgar l’any 2006 amb ‘The Case of the Missing’ i s’expandeix durant sis novel·les més centrades en la germana adolescent de Sherlock i Mycroft Holmes, essent capaç de ser millor detectiu que ells.

El film estarà dirigit per Harry Bradbeer amb Jack Thorne escrivint el guió. Brown esxercirà com a productora juntament amb la seva germana Paige Brown, per a la futura franquícia ‘Enola Holmes’ a traves de la seva productora PCMA Productions, amb Alex Garcia i Ali Mendes supervisant el projecte per a Legendary.

Brown ja ha tingut una relació laboral amb Legendary, després de protagonitzar ‘Godzilla: King of the Monsters’, amb el director Michael Dougherty. També la podrem tornar a veure en la tercera temporada de ‘Stranger Things’.

Des de THR.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada