Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

divendres, 7 de juny del 2019

'Uncharted'.


Ja ha plogut molt des de l’anunci de l’adaptació del videojoc, ‘Uncharted’, amb Tom Holland interpretant un jove Nathan Drake. Doncs be, ara des de THR sabem que Sony ha post data d’estrena al film, que estarà dirigit per Dan Trachtenberg, el 18 de Desembre de 2020 i competirà directament amb el film de Fox ‘West Side Story’ i el film de Paramount Pictures, ‘Coming 2 America’.

També des de THR ens comenten d’altres dates anunciades, com ara ‘Fatherhood’ film de Sony Pictures, de Kevin Hart i el director Paul Weitz. Film que adapta la novel·la de Matt Logelin i també co protagonitzada per Melody Hurd i Alfred Woodard. El film s’estrenarà el 03 d’Abril de 2020. ‘The New Mutants’ de Fox, i que tants endarreriments i reagravacions ha tingut, també debutarà finalment el 3 d’Abril. ‘The Lovebirds de Paramount, també s’estrenarà el mateix dia. ‘Cinderella’ de Kay Cannon s’estrenarà el 05 de Febrer, mentrestant ‘Escape Room 2’, passarà a estrenar-se el 14 d’Agost de 2020, competint amb ‘The One and Only Ivan’ de Disney.

Tornant al film que obríem aquesta noticia, ‘Uncharted’, el film serà una preqüela del que són les aventures del videojoc, principalment es basarà en la seqüencia del videojoc ‘Uncharted 3: Drake’s Deception’, on el jove lladre te la primera trobada amb el seu company Victor Sullivan i en essència, posa la base als esdeveniments de tota la franquícia.

Tot i que ja existeixi un guió previ escrit per Mark Boal (‘The Hurt Locker’, ‘Zero Dark Thrity’), el nominat al Oscar David O. Russell, els guionistes de ‘DoctorStrange’, Thomas Dean Donnelly i Joshua Oppenheimer, el guionista de ‘Safe House’, David Guggenheim, i Joe Carnahan, la nova versió per al film estarà escrit per un nou guionista que reescriurà de nou l’argument.

‘Uncharted’ estarà produïda per Arad/Atlas Entertaiment Production, amb Charles Roven, Avi Arad, Alex Gartner, i Avi Arad produïnt.


Des de THR.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada