Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dijous, 13 de juny del 2019

'Pennyworth'.

Epix ha publicat el que es el primer tràiler de la sèrie preqüela de Batman, ‘Pennyworth’, el majordom que serveix a la família Wayne i acaba cuidant de Bruce Wayne quan els seus pares són assassinats.

‘Pennyworth’ està protagonitzada per Jack Bannon (‘The Imitation Game’, ‘Medici’) interpretant a Alfred Pennyworth, Ben Aldridge (‘Fleabag’) serà Thomas Wayne, Ryan Fletcher serà Dave Boy, Hainsley Lloyd Bennett serà Bazza, Paloma Faith serà Bet Sykes, Jason Flemyng (‘The Curios Case of Benjamin Button’) serà Lord Hardwood i Polly Walker serà Peggy Sykes.

La sèrie segueix a Alfred Pennyworth, un antic soldat de la SAS en els anys 20, que forma una empresa de seguretat i treballarà per a un jove billonari Thomas Wayne (Ben Aldridge), el qual encara no ha tingut al petit Bruce.

Alfred es descrit com un jove guapo, feliç, captivador, i jove intel·ligent de Londres. Ell no sap conciliar el noi de bon cor que era amb l’assassí fred i calculador en que es va veure obligat a convertir-se.

‘Pennyworth’, està escrita i produïda per Bruno Heller (Gotham, The Mentalist, Rome) i Danny Cannon (Gotham, CSI) qui la dirigeix.

La sèrie comptarà amb 10 episodis de una hora basada en el personatge de DC creat per Bob Kane i Bill Finger. La producció de la sèrie a càrrec de Warner Horizon Scripted Television va començar el passat Octubre a Warner Bros Studios Leavesden al Regne Unit. La sèrie arribarà a Epix el pròxim 28 de Juliol.

A continuació el tràiler i un cartell...

          


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada