Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

divendres, 14 de juny del 2019

'Doctor Sleep'.

Va tardar quasi 40 anys Stephen King en escriure la seqüela de ‘The Shining’, ‘Dr. Sleep’. La novel·la es va publicar l’any 2013, és una història que ens explica, sobre tot, que la poma no cau massa lluny del arbre. Danny Torrance és ara un adult i un alcohòlic que encara segueix posseït dels mateixos poders telepàtics que van caracteritzar la seva tràgica infància en el hotel Overlook. Danny, ara Dan, es el mateix retrat que el seu pare, per mala fortuna: la mateixa ira, la mateixa frustració, la mateixa rabia.

Però la vida dona segones oportunitats, aquest cop en la figura de la nena Abra Stone, capacitada amb els mateixos i extraordinaris poders que Dan, i fugint d’una terrorífica secta anomenada el Verdadero Nudo, un grup de telepatas que s’alimenten de la energia que uneix Dan i Abra, liderats per Rose the Hat.

I així comença la història que va adapatar Mike Flanagan, ja en primera línia del terror actual després de la seva sèrie ‘The Haunting of hill House’ per a Netflix, la mateixa plataforma en la que va presentar un altre adaptació de Stephen King, ‘Gerald’s Game’. Ewan McGregor com a Dan Torrance, Rebecca Ferguson com a Rose the Hat, Jacob Tremblay, Bruce Greenwood, Jocelyn Donohue i Kyliegh Curran com a Abra. Fotografia de Michael Fimognari i música dels germans Newton.

A continuació el primer tràiler i un cartell...

          

          


‘Doctor Sleep’, te fixada la data d’estrena per al pròxim 08 de Novembre a USA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada