Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dimarts, 11 de juny del 2019

'Tokyo Vice'.


‘Tokyo Vice’, aquesta pretén ser la primera sèrie de la futura plataforma WarnerMedia. Aquesta plataforma està pendent de la data d’estrena –tot senyala que serà a finals d’any- però ja es sap que oferirà un ventall que englobarà títols de HBO, DC Universe, llibreria clàssica i sèries originals entre les que es troba la que dona títol a aquesta noticia. Segons el WSJ (The Wall Street Journal), es contempla un paquet únic per als E.E.U.U, força car (17/18 $ mes) que podria anar acompanyat mesos després d’un altre opció més barata amb anuncis. Per ara molt confós tot plegat.

Anem a parlar una mica de la sèrie en si, Ansel Elgort donarà vida a Adelstein a ‘Tokyo Vice’, que adapta el llibre sota el mateix títol. Ja ha rebut llum verda per a la primera temporada, que constarà de 10 episodis, dels quals Destin Daniel Cretton (‘Short Term 12’, ‘Shang-Chi’ de Marvel Studios), dirigirà encara un nombre indeterminat d’episodis. També es sap que l’adaptació de la novel·la està en mans del dramaturg J.T. Rogers, guanyador d’un premi Tony per l’obra ‘Oslo’, sobre la negociació dels acords de pau israelopalestins de 1993.

Ansel Elgort agafa el relleu de Daniel Radcliffe, associat al projecte des de 2012.

Una mica per posar-vos en context de que va aquesta novel·la: Tokyo Vice explica la al·lucinant història del periodista estatunidenc Jake Adelstein, primer reporter estranger en incorporar-se a la plantilla d’un dels diaris més insignes de Japó, el Yomiuri Shimbun (un mitjà fundat l’any 1874), i concretament a la secció de successos.

Passa poc temps abans de que el protagonista d’aquesta història, comenci a experimentar els seus primers frec a frec amb el món criminal del país, un entorn que li provoca una immensa fascinació per la màfia japonesa, al Yakuza, a la que percep com estrangers, com ell, en la seva pròpia terra. Adelstein es col·loca així en un rumb de col·lisió en un món amb regles absolutament noves que te que aprendre a navegar, si no vol tenir problemes, en el moment en que es troba amb una autèntica bomba de història que involucra a un poderós cap criminal, Tadamasa Goto.

Des de THR.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada