Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dijous, 6 de juny del 2019

'Luce'.

Neon i Topic Studios presenten el primer tràiler oficial de ‘Luce’, que ofereix el primer cop d’ull a la dues vegades guanyadora d’un Osacr Naomi Watts (‘21 Grams’, ‘The Impossible’) i la guanyadora d’un Osacr Octavia Spencer (‘The Help’) en aquest thriller psicològic.

Luce (Kelvin Harrison Jr.) és un estudiant model i la promesa del somni americà: raça negra, nascut en un barri deprimit, adoptat per una parella blanca (Naomi Watts i Tim Toth), emblema a l’escola. El futur és seu. Fins aquí tot correcte.

Problema: una dia, la seva professora, la Sra. Wilson, de raça negra (Octavai Spencer), descobreix quelcom en la seva taquilla que l’obliga a donar un pas enrere i a observar amb perspectiva la figura del noi, un que li ha entregat un assaig en el que justifica les accions violentes com a motor del canvi social. La Sra. Wilson decideix parlar directament amb els pares sense fer-ho abans amb el noi, els pares li comenten el tema, el noi assegura que la professora li te mania, els pares “renyen” a la professora.

I així comença una espiral que amenaça en fer-ho sltar tot pels aires.

A continuació el tràiler...

           

‘Luce’, te fixada la data d’estrena per al pròxim 02 d’Agost als USA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada