Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dilluns, 10 de juny del 2019

'La Influencia'.

‘La Influencia’, és un film de Terror dirigit per Denis Rovira, amb guió de Michel Gaztambide, Ramsey Campbell, Daniel Rissech i el propi director. Produïda per Mogambo i Nadie es Perfecto.

‘La Influencia’, està protagonitzada per Manuela Vellés (Alicia), Maggie Civantos (Sara), Alain Hernández (Mikel), Emma Suárez (Victoria) i Claudia Placer (Nora).

L’argument és el següent: La infància de Alicia no ha estat senzilla. La jove ha viscut, durant aquesta etapa, en una mansió sinistre en la que els records d’ella no han estat precisament feliços. Anys més tard, però, Alicia (Manuela Vellés) retorna a la seva casa de la infància, acompanyada del seu marit Mikel (Alain Hernádez)i la seva filla, Nora (Claudia Placer), de nou anys. Victoria (Emma Suárez), la matriarca de la família, ha entrat en coma profund i sobreviu gràcies a una estranya màquina, per la que Nora comença a sentir una estranya fascinació. Alicia tracte de refer la seva vida mentre lluita per protegir a la seva família i derrotar a un passat que segueix inquietant.

P.D: No havia sentit a parlar d’aquest film fins avui que he vist el tràiler, per això la informació que hi ha sobre el film és escàs i ho he recopilat amb el que he trobat.

‘La Influencia’, s’estrena el pròxim 21 de Juny. A continuació tràiler i cartell...

          


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada