Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

divendres, 21 de juny del 2019

'Halloween 2'.


Des de Collider, ens informen de que Blumhouse es prepara per començar a rodar aquesta tardor la seqüela del film ‘Halloween’ (2018), en la que va retornar l’actriu Jamie Lee Curtis en el seu mític paper de Laurie Strode; i esperen estrenar-la el 16 d'Octubre de 2020. En aquesta ocasió Curtis tornarà per a la seqüela juntament amb Judy Greer i Andi Matichak, les quals van interpretar a filla i néta respectivament.

La noticia diu també que David Gordon Green escriurà el guió d’aquesta seqüela (inicialment en noticies anteriors es parlava de Scott Teems per escriure’n el guió). Mentre que Green espera poder també dirigir aquesta seqüela, encara no hi ha cap informació al respecte que ho confirmi qui es seurà a la cadira de director a ‘Halloween 2’.

Malek Akkad produirà juntament amb Jason Blum i Bill Block. Danny McBride, que va co escriure el guió de l’anterior entrega juntament amb Green, en aquesta ocasió exercirà de productor executiu. Green, Curtis, John Carpenter i Couper Samuelson de Blumhouse també en seran productors executius.

Estrenada el mes d’Octubre de 2018, amb bones valoracions de la critica i el gran èxit en la taquilla (va costar sols $10M), Halloween (2018) va sumar un total de $255,4M, la pel·lícula gore amb més recaptació de tots els temps. El film va ignorar la continuïtat de les pel·lícules prèvies, i va optar per explicar la seva pròpia història lliure i limitar la mitologia prèvia. Curtis prèviament havia aparegut en 4 dels films anteriors, incloent el film original de 1978, la seqüela de 1981, la del any 1998 ‘Halloween H20: 20 Years Later’ i a ‘Resurrection’.

Des de Collider.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada