Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 27 de juliol del 2021

'Army of Thieves'.

Durant el panell virtual de la Comic-Con @Home del film, es va publicar l’avanç oficial i el cartell de la preqüela de Army of the Dead, Army of Thieves de Zack Snyder. El film es veurà exclusivament a Netflix aquesta tardor.

En aquesta preqüela de Army of the Dead de Zack Snyder, el caixer d’un banc d’un petit poble, Ludwig Dieter (Matthias Schweighöfer), es veu engrescat en l’aventura de la seva vida quan una misteriosa dona el recluta per a unir-se a un equip dels criminals més buscats de la Interpol, en un intent d’atracar una seqüència de llegendàries i impossible de trencar caixes fortes a tot Europa.

A continuació podeu veure’n el tràiler i els dos cartells...

          

          



Army of Thieves està protagonitzat per el guanyador d’un premi Grimme, Matthias Scheighöfer, Nathalie Emmanuel (Game of Thrones, F9), Guz Khan (Turn Up Charlie), Ruby O. Fee, Stuart Martin (Jamestown), Jonathan Cohen (Budapest), Noemie Nakai, Peter Simonischek (Toni Erdmann) i John Bubniak.

Army of Thieves està dirigit per Zack Snyder a partir d’un guió de Shay Hatten. Els productors són Deborah Snyder, Zack Snyder i Wesley Coller de The Stone Quarry, i Schweighöfer i Dan Maag de PANTALEON Films.

El film principal, protagonitzat per Dave Bautista, va fer el seu debut el 21 de Maig als Estats Units i s’ha convertit en un dels films originals més vistos de Netflix, amb més de 72 milions de llars veient-la durant les seves primeres quatre setmanes. Netflix també està desenvolupant actualment una sèrie derivada en forma d’anime titulada Army of the Dead: Lost Vegas, que narrarà els orígens de Scott (Bautista) i el seu equip de rescat durant el brot inicial de Las Vegas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada