Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 10 de juliol del 2021

'No Man of God'.

RLJE Films ha publicat el tràiler oficial de No Man of God el seu pròxim llargmetratge de suspens, protagonitzat per Elijah Wood (Lord of the Rings) i el guanyador d’un Emmy Luke Kirby (The Marvelous Mrs. Maisel). El tràiler, que podeu veure a continuació juntament amb el cartell, mostra a un analista del FBI mentre es submergeix en la ment retorçada d’un dels assassins en sèrie més notoris dels Estats Units, Ted Bundy en els seus últims anys en el corredor de la mort. Està previst que el film faci el seu debut el 27 d’Agost als cinemes i en VOD.

L’any 1980, Ted Bundy va ser condemnat a mort per electrocució. En els anys següents, va acceptar revelar els detalls dels seus crims, però sols a un home. Durant els primers dies de la unitat de perfils criminals de la agencia, l’analista del FBI Bill Hagmaier es va reunir amb l’empresonat Ted Bundy amb l’esperança de comprendre la psicologia del assassí en sèrie i proporcionar el tancament del cas per a les famílies de la víctima. A mesura que Hagmaier s’endinsa en la ment obscura i retorçada de Bundy, es desenvolupa una relació estranya i complicada que cap dels dos esperava.

          


No Man of God es basa en la història real de l’estranya i complicada relació que es va desenvolupar entre l’agent del FBI Bill Hagmaier (Wood) i un Ted bundy (Kirby) empresonat en els anys previs a l’execució de Bundy. A Wood i Kirby els acompanyen Aleksa Palladino (Boardwalk Empire) com Caroline Lieberman i Robert Patrick (Perry Mason) com a Roger Depue.

El film està produït per Wood, Daniel Noah, Lisa Whalen i Kim Sherman. Ward i Jess De Leo de RLJE Films van negociar el tracte amb Whalen i Stacy Jorgensen en nom de la companyia Company X/SpectreVision i els realitzadors.

Basat en les transcripcions reals de entrevistes entre l’analista del FBI Bill Hagmaier i l’empresonat Ted Bundy, No Man of God està dirigit per Amber Sealey a partir d’un guió de Kit Lesser.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada