Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 14 de juliol del 2021

'Chariot'.

Segons Deadline, Warner Bros. ha adquirit amb èxit els drets de la pròxima adaptació cinematogràfica de la sèrie de novel·les gràfiques de ciència-ficció de AWA titulat Chariot. El director de Top Gun: Maverick, Joseph Kosinski, ha signat oficialment per a dirigir el projecte a partir d’un guió que serà adaptat per Julian Meiojas (The Flash). El film marcarà el primer projecte de AWA Studios després de la seva creació recentment.

Publicat per primer cop el Març passat, Chariot és una novel·la gràfica thriller de ciència-ficció que prové del escriptor Bryan Edward Hill i l’artista Priscilla Petraites. Es centra en un projecte governamental secret de l’era de la Guerra Freda que proporciona a la seva agent estrella un arma com cap altre en forma d’un automòbil esportiu d’última generació. Es va enfonsar al oceà fa dècades, i l’agent juntament amb el cotxe. Un delinqüent d’estar per casa que cerca reformar la seva vida s’ha topat amb el cotxe, i està a punt de descobrir que la consciència del agent encara l’està controlant.

El film estarà produït per Kosinski al costat de Shawn Levy i Dan Cohen de 21 Laps. Serà una producció executiva de Zach Studin de AWA, amb Rebecca Chop de Warner Bros. per a supervisar per part del estudi.

Entre els films destacats de Kosinski inclouen: Tron: Legacy de 2010, Oblivion de 2013, Only the Brave de 2017 i el pròxim film endarrerit per la pandèmia en curs i protagonitzada per Tom Cruise i Miles Teller, Top Gun: Maverick. També està treballant actualment en el nou film d’acció de Netflix, Escape From Spiderhead, que està protagonitzada per Chris Hemsworth i que s’estrenarà en algun moment d’aquest any.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada