Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 13 de juliol del 2021

'The Fairly OddParents Series'.


Comptant que ja hi ha en marxa una versió live-action de Powerpuff (aquí Las Supernenas), ara es el tron de la sèrie de Nickelodeon Studios The Fairly OddParents, que el estudi ha anunciat que la producció live-action de Paramount+ de la icònica sèrie animada finalment ha començat a Los Angeles. Aquest anuncia s’ha llençat conjuntament amb la sinopsis oficial i els detalls dels personatges, al temps que confirma la participació dels membres originals del repartiment de veus, Susanne Blakeslee i Daran Norris, ja que oficialment tornen per a repetir els seus respectius papers com els padrins fades preferits dels fans, Wanda i Cosmo. S’espera que la sèrie live-action The Fairly OddParents faci el seu debut a finals d’enguany, després de quatre anys des de que la sèrie animada original va finalitzar el seu recorregut de 10 temporades.

“Durant el seu recorregut, The Fairly OddParents va oferir una quantitat infinita de imaginació als espectadors, on cap desig era massa gran o massa petit”, va dir el codirector de Nickelodeon & Awesomeness live-action, Zack Olin en un comunicat. “Estem molt emocionats de construir sobre l’univers Fairly Odd amb aquesta experiència totalment única que l’increïblement talentós equip creatiu de la nova sèrie ha preparat per a una nova generació de nens a Paramount+”.

The Fairly OddParents de Paramount+ succeirà anys després de que acabes la sèrie original i ara presentarà nous protagonistes en la forma de la cosina de Timmy Turner, Vivian “Viv” Turner, i el seu nou germanastre Roy Ragland. Juntament amb Cosmo i Wanda es troba un nou repartiment encapçalat per Audrey Grace Marshall (The Flight Attendant) com a Viv Turner; Tyler Wladis (Single Parents) com a Roy Ragland; Laura Bell Bundy (Perfect Harmony) com la mare de Roy, Rachel Ragland; Ryan-James Hatanaka (Nancy Drew) com el pare de Viv, Ty Turner i Imogen Cohen com la seva amiga, Zina Zacarias.

En la sèrie live-action, Ty Turner desarrela la seva vida per a reunir-se amb la seva novia de l’escola de secundaria, Rachel Ragland, en la ciutat de Dimmsdale, empenyent a la seva prudent filla de 13 anys, Viv, a un nou món on ella no encaixa. Un cop allà, el seu cosí, Timmy, li confia les seves fades padrins, Wanda i Cosmo, que l’ajuden a adaptar-se prenent-la sota les seves ales. Al presenciar la transferència de fades, el nou germanastre de Viv, Roy, també els hereta i els dos germans també han d’unir-se per a superar els obstacles en el seu camí, tot amb l’ajuda dels seus nous fades padrins que empunyen una vareta i concedeixen desitjos.

The Fairly OddParents és una producció executiva del showrunner Christopher J. Nowak i Samantha Martin, amb Mike Caron com a director i productor executiu del episodi pilot. Està produïda per el creador de la sèrie animada original Butch Hartman i Fred Seibert, El projecte està essent supervisat per Zack Olin, Shauna Phelan i Omar Camacho de Nickelodeon Studios.

La sèrie original es va emetre durant 10 temporades des de 2001 a 2017 a Nickelodeon. Durant el seu recorregut, The Fairly OddParents es va convertir en una de les propietats més estimades de Nickelodeon tant per part dels fans com dels crítics, havent guanyat i estat nominada a dotzenes de premis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada