Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 19 de juliol del 2021

'The Continental'.


Després d’anunciar-ho inicialment com una sèrie derivada dels films de John Wick protagonitzats per Keanu Reeves, des de The Hollywood Reporter ens informen de que Starz i Lionsgate Television ara estan desenvolupant el tant esperat projecte de The Continental com una preqüela de tres parts que es centrarà en una jove versió de Winston -Ian McShane, en els films originals-. S’espera que cada entrega de la sèrie d’esdeveniments duri 90 min i s’estrenarà al llarg de tres nits consecutives. El mitjà assenyala que, segons informa, el projecte tindrà un pressupost estimat al voltant de $20M.

A més, Albert Hughes (The Book of Eli) ha signat oficialment per a dirigir dos episodis de la sèrie d’esdeveniments de The Continental, que són la primera i tercera entrega. Hughes també en serà productor executiu del projecte.

The Continental va ser anunciat per primer cop el 2017, pels creadors de la franquícia Chad Stahelski i Derek Kolstad. L’hotel titular es va presentar per primer cop en el primer film de John Wick com un refugi segur per als assassins i ha estat una ubicació principal en la franquícia cinematogràfica.

Ambientat 40 anys abans dels esdeveniments dels films, el pròxim projecte spin-off de la preqüela, es centra en un jove anomenat Winston, que algun dia es convertirà en el personatge interpretat per Ian McShane en els films de John Wick. En la preqüela ambientada en la Nova York dels 70’s, els fans es trobaran amb un jove Winston com un hoteler a sou emergent que, juntament amb altres, crea un refugi per als tipus desagradables.

The Continental comptarà amb la producció  executiva de Kolstad, Stahelski, Basil Iwanyk de Thunder Road i David Leitch, i Reeves encara està en negociacions per a convertir-se en productor executiu. El director de la segona entrega encara no s’ha anunciat, però Stahelski estava originalment assignat per a dirigir el pilot. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada