Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 26 de juliol del 2021

'District 10'.


District 9 de Neil Blomkamp es va estrenar el 2009 i es va convertir en un èxit de culte que va catapultar al director a un major estrellat. No hem escoltat molt del director sobre una seqüela, però en una entrevista recent amb IGN, Blomkamp va detallar les seva esperança sobre en que es centrarà la seqüela.

Després d’anunciar al mes de Febrer que faria una seqüela del film de ciència-ficció, Blomkamp li va dir a IGN que el guió encara s’està escrivint, i que la raó de la llarga espera entre films ha estat simplement perquè no sabien que fer.

“Aquest guió es segueix escrivint”, va dir Blomkamp. “Està bé. M’ha costat una dècada esbrinar-ho, trobar una raó pel que fer aquest film en comptes de simplement fer seqüela”.

En el que respecte al tema de District 10, Blomkamp va revelar que, si bé District 9 es va centrar en gran mesura en la història de Sudàfrica i el apartheid, la seqüela provablement cercaria esdeveniments en els Estats Units per a inspirar-se.

“Va haver-hi un tema en la història dels Estats Units que, en el moment en que em vaig donar compte de que encaixava en el món de District 9, em va semblar una manera increïble de fer una seqüela”, va revelar Blomkamp. “Així que si, segueix desenvolupant-se i cada cop està més a prop”.

No s’ha revelat cap altre informació sobre el film, pel que és poc provable que veiem o escoltem molt més fins que Blomkamp hagi desenvolupat les seves idees per al film.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada