Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 31 de juliol del 2021

'Love, Victor'.

Hulu ha renovat oficialment la sèrie comèdia dramàtica d’adolescents, dels creadors Isaac Aptaker i Elisabeth Berger, Love, Victor per a una tercera temporada. La renovació es produeix més d’un mes des de que va fer el seu debut la segona temporada de 10 episodis, on els fans un cop més han quedat “penjats” durant el seu episodi final.

Love, Victor està protagonitzada per Michael Cimino, Rachel Hilson, Anthony Turpel, Bebe Wood, MAson Gooding, George Sear, Isabella Ferreira, Mateo Fernandez, James Martinez i Ana Ortiz.

La segona temporada troba a un Victor recent sortit del armari, entrant en el seu tercer any a Creekwood High. Però sortir du nous desafiaments, ja que Victor s’enfronta a una família que lluita amb la seva revelació, una ex parella desconsolada Mia i les dificultats de ser un atleta estrella obertament gai, tot mentre navega per l’emoció de la seva relació amb Benji.

Love, Victor està creada i produïda per els guionistes del film original Isaac Aptaker i Elisabeth Berger, amb 20th Television com a estudi. Els productors executius son Brian Tanen, Jason Ensler, Isaac Klausner, Marty Bowen, Adam Fishbach, Wyck Godfrey, Pouya Shahbazian i Adam Londy. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada