Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 20 de juliol del 2021

'Blade'.


Un altre dels films que avança, però que a priori no s’ha d’estrenar aviat és el nou film de Blade del MCU i és que Marvel Studios ha trobat al seu director, escollint a Bassam Tariq per a dirigir el film, segons ens informen des de Deadline.

Tariq, potser és millor conegut pel seu treball en el film de Mogul Mowgli (2020), està oficialment en converses per a dirigir la pròxima adaptació del còmic de Marvel. Stacy Osei-Kuffour està a bord del projecte per a escriure’n el guió del film protagonitzat pel caçador de vampirs, amb el president de Marvel Studios, Kevin feige, com a productor.

La cerca d’un director per el tant esperat film ha estat en marxa durant mesos, i la cerca sembla que ha estat exhaustiva. Tot i això, segons les informacions, Tariq sembla ser la elecció final, tot i que encara no s’hagi tancat el tracte, sembla que Marvel s’ha centrat en Tariq per a fer-se càrrec del film.

El film Blade va ser anunciat per primer cop el president de Marvel Studios, Kevin Feige, en la San Diego Comic-Con el 2019, amb el guanyador al Oscar Mahershala Ali amb una aparició sorpresa durant la presentació. Ali, qui anteriorment va protagonitzar Luke Cage de Netflix interpretant a “Cottonmouth”, va confirmar que va ser ell qui primer es va acostar al estudi per a interpretar al vampir heroi protagonista. El caminant diürn va ser interpretat per primer cop per Wesley Snipes, qui ja va donar el seu suport a Ali quan es va anunciar per al projecte.

A principis d’aquest any, es va revelar que Stacy Osei-Kuffour va ser escollida per escriure el guió després de sis mesos de reunir-se amb diversos escriptors, convertint-la en la primera escriptora negre en escriure un film per a Marvel. Encara no està clar en quina fase del MCU farà el seu debut, perquè encara no té fixada data d’estrena.

La trilogia de Blade de New Line Cinema va ajudar a dur els còmics i els superherois a la gran pantalla. Els tres films que va sorgir, van recaptar un total de $418.171.466 a nivell mundial. Blade va ser creat per l’escriptor Marv Wolfman i l’artista Gene Colan com a personatge secundari en el còmic “The Tomb of Dracula” #10 el Juliol de 1973.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada