Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 13 de juliol del 2021

'Turning Red'.

Disney i Pixar ha publicat el primer avanç del seu nou film juvenil de fantasia animat titulat Turning Red, que prové de la cineasta guanyadora d’un Oscar Domee Shi en el seu debut com a directora del llargmetratge. A més, també s’ha revelat un nou cartell i un primer cop d’ull en imatges, així com el seu repartiment de veus principal que inclou a la nouvinguda Rosalie Chiang i la guanyadora del Globus d’Or Sandra Oh.

El teaser tràiler de Turning Red, que podeu veure a continuació, ens proporciona el nostre primer metratge del nou film animat de Pixar. Ens presenta a una nena que es posa molt neguitosa quan descobreix que la seva mare està aguaitant amagada fora de la seva escola. Degut a això, es converteix contra la seva voluntat en un panda roig gegant i després se la veu plorant mentre salta sobre els sostres mentre la seva mare intenta perseguir-la.

          

          






Turning Red es centra en Mei Lee, una persona segura però ximple de 13 anys dividida entre seguir essent la obedient filla de la seva mare i el caos de l’adolescència i com si els canvis en els seus interessos, relacions i cos no fossin suficients per a qualsevol adolescent, Mei pateix d’una condició misteriosa en la que cada cop que s’emociona massa, el que per a una adolescent és pràcticament SEMPRE, es transforma màgicament en un panda vermell gegant!

El film estarà dirigit per Domee Shi, l’escriptora/directora darrera del curtmetratge de Pixar Bao, qui es va convertir en la primera dona en dirigir un curtmetratge per al estudi d’animació propietat de Disney i va guanyar un Oscar. Si bé Red serà el seu debut com a directora, Shi té crèdits en diversos films notables en el passat, inclòs el seu treball com artista de guions gràfics a Inside Out, The Good Dinosaur, Incredibles 2 i Toy Story 4.

El projecte també està produït per Lindsey Collins, la qual els crèdits anteriors inclou a coproducció del film de ciència-ficció Wall-E del 2008, la producció de John Carter i Finding Dory, així com una sèrie de curtmetratges de Pixar.

Turning Red, està programat per estrenar-se als cinemes el 11 de Març de 2022.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada