Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 4 de juliol del 2021

'Knives Out 2'.


El director nominat al Oscar, Rian Johnson, va utilitzar Twitter per a confirmar que la producció de la pròxima seqüela de l’aclamat film policíac de 2019 Knives Out, finalment ha començat a Grècia. L’inici de la filmació de Knives Out 2 es produeix tres mesos després de que Netflix adquirís oficialment la creixent franquícia per més de $400M, que inclou els drets de la pròxima segona i tercera entrega.

Encara es mantenen en secret més detalls sobre l’argument i els seus personatges, però s’espera que Daniel Craig repeteixi el seu paper del detectiu privat Benoit Blanc. Al igual que el primer film, Rian Johnson ha reunit un altre repartiment farcit d’estrelles que s’ha unit a Craig en aquesta segona entrega. Això inclou a Dave Bautista, Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Kate Hudson, MAdelyn Cline i Jessica Henwick.

Knives Out 2 tornarà a ser escrit i dirigit per Rian Johnson. Serà produït per Johnson i Ram Bergman. El primer film va recaptar a la taquilla uns $311.401.379 a nivell mundial, amb un pressupost de $40M. Va estar nominat a tres premis Globus d’Or, incloent el de Millor Pel·lícula, i va rebre una nominació al Premi de la Acadèmia al Millor Guió.

Knives Out va estar protagonitzar per: Daniel Craig (Spectre, No Time To Die), Chris Evans (Marvel Cinematic Universe), Ana De Armas (Blade Runer 2049, No Time to Die), Jamie Lee Curtis (Halloween), Don Johnson (Book Club), Michael Shannon (The Shape of Water), Toni Collette (Hereditary), Lakeith Stanfield (Sorry To Bother You), Katherine Langford (Love, Simon), Christopher Plummer (Beginners), Jaeden Martell (It, It 2, Defending Jacob), Raúl Castillo (Atypical), Riki Lindhome (Kidding) i Edi Patterson (The Last O.G.).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada