Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 21 de juliol del 2021

'Malignant'.

Warner Bros. Pictures i New Line Cinema finalment han publicat el tràiler oficial de Malignant, l’últim thriller de terror de James Wan, protagonitzat per Annabelle Wallis, alumne de The Conjuring Univers. El film amb classificació R està programat per arribar als cinemes i a HBO Max el pròxim 10 de Setembre.

El tràiler, que podeu veure a continuació juntament amb el cartell, destaca al personatge principal de Wallis mentre experimenta visions sobrenaturals en les que veu a una entitat obscura i malvada assassinant a diverses persones. Ara, depèn d’ella descobrir com evitar que aquesta entitat ocasioni més estralls abans de que sigui massa tard.

          

          


A Malignant, Madison està paralitzada per visions terribles de assassinats esfereïdors, i el seu turment empitjora quan descobreix que aquests somnis de vigília són en realitat realitats aterridores. Això marca el retorn del director James Wan a les seves arrels amb aquest nou thriller de terror original.

El film està protagonitzat per Annabelle Wallis (Annabelle), Jake Abel (Supernatural), també comptarà amb George Young (Containment), Maddie Hasson (Mr. Mercedes), Michole Briana White (Encino Man), Jacqueline McKenzie (Pine Gap), Ingrid Bisu (The Conjuring: The Devil Made Me Do It) i McKenna Grace (Annabelle Comes Home).

Basat en una història co-escrita entre el director i Ingrid Bisu, també està dirigit per James Wan a partir d’un guió escrit per Akela Cooper, qui actualment també està escrivint el guió de The Nun 2. Wan també produirà el film a traves de la seva productora Atomic Monster al costat de Michael Clear. La música és de Joseph Bishara, qui ha composat la banda sonora dels set films de “The Conjuring” Universe. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada