Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 12 de juliol del 2021

'Role Play'.

Segons Deadline, l’estrella de The Flight Attendant, Kaley Cuoco, ha iniciat negociacions per a un dels papers principals en el pròxim film thriller d’acció titulat Role Play, que prové de Studiocanal i The Picture Company.

El estudi també ha començat a parlar amb possibles directors que podrien assumir el projecte. Si l’acord es concreta, s’espera que la producció comenci en algun moment del pròxim any, just després de que l’actriu nominada al Globus d’Or finalitzi la filmació de la molt esperada segona temporada de l’aclamada sèrie de HBO Max.

Escrit per Seth Owen (Morgan) a partir de la idea original de George Heller, Role Play es centra en una jove parella casada la qual la vida els hi dona un tom després de que es revelin secrets sobre el passat del altre. A més de protagonitzar, Cuoco també està en converses per a produir el thriller d’acció a través de la seva companyia Yes Norman Productions.

El film estarà produït per Alex Heineman i Andrew Rona de The Picture Company, amb Heller com a productor executiu. Ron Halpern, Shana Eddy i Rachel Henochsberg de Studiocanal estaran supervisant el projecte.

Cuoco va guanyar reconeixement per protagonitzar la popular comèdia sitcom de la CBS The Big Bang Theory, que es va retransmetre durant 12 temporades des del 2007 fins al 2019. Per la seva actuació principal durant la primera temporada de The Flight Attendant, Cuoco ha obtingut la seva primera nominació al Globus d’Or per Millor Actriu en Sèrie de TV, Musical o Comèdia. A continuació, la podrem veure en el pròxim film comèdia d’acció The Man From Toronto, protagonitzant al costat de Kevin Hart, que actualment s’estrenarà el 14 de Gener de 2022.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada