Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 22 de juliol del 2021

'Dune'.

Warner Bros. Pictures i Legendary finalment han publicat un nou tràiler de Dune, l’última adaptació cinematogràfica del aclamat cineasta Denis Villeneuve de la clàssica novel·la de ciència-ficció de Frank Herbert. Després de la seva estrena mundial en el Venice International Film Festival al mes de Setembre, el tan esperat remake està programat per arribar als cinemes i a HBO Max el pròxim 22 d’octubre.

El tràiler, que podeu veure a continuació, comença amb Paul Atreides (Timothée Chalamet) somiant amb una noia misteriosa i amb la cruel destrucció de Arrakis. A més de mostrar-nos les seves moltes seqüències plenes d’acció, també ens dona una nova mirada a cadascun dels personatges principals, inclosos Duke Leto (Oscar Isaac) i Gurney Halley (Josh Brolin). Els personatges antagònics Baron Vladimir Harkonnen (Stellan Skarsgård) i Glossu ‘Beast’ Rabban (Dave Bautista), també els podem veure en el nou avanç, on obtenim un primer cop d’ull de lo perillosos que poden ser.

          

          


El viatge d’un heroi mític i carregat d’emocions, el film de Dune explica la història de Paul Atreides (Timothée Chalamet), un jove brillant i talentós nascut amb un gran destí més enllà de la seva comprensió, que ha de viatjar al planeta més perillós del univers per assegurar-se el futur de la seva família i la seva gent. A mesura que les forces malvades esclaten en un conflicte pel subministra exclusiu del planeta del recurs més preuat que existeix, un producte capaç de lliurar el major potencial de la humanitat, sols sobreviuran aquells que puguin conquistar la seva por.

El repartiment d’actors inclou a Chalamet (Call Me By Your Name, Bones & All, Wonka), Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Fallout) i Oscar Isaac (Star Wars: The Last Jedi) en els papers principals. El film també comptarà amb Zendaya (Spider-Man: Homecoming, Spider-Man: Far From Home), Jason Momoa (Aquaman), Dave Bautista (Guardians of the Galaxy Vol.1 i Vol.2, Army of the Dead), Javier Bardem (No Country For Old Men), Charlotte Rampling (The Night Porter) i Josh Brolin (Thanos in MCU).

Villeneuve és més conegut per dirigir Blade Runner 2049 i Sicario. Tot i que Dune provablement s’assemblarà més al primer film que al segon, ambdós mostren el tipus d’experiència que dirigeix llocs àrids i desolats que un fan desitjaria en el director de Dune, tenint en compte que una part considerable de la història té lloc en un planeta desèrtic. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada