Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 9 de juliol del 2021

'Encanto'.

Walt Disney Studios ha publicat el primer avanç del seu pròxim film animat de fantasia titulat Encanto, que prové dels aclamats cineastes de Zootopia Byron Howard i Jared Bush al costat de Charise Castro Smith. El tràiler transporta als espectadors a la màgica Casa Madrigal, la llar d’una família excepcionalment talentosa en la que cada membre posseeix poders especials que inclouen força sobrehumana i habilitats per a canviar de forma. També ens presenta el personatge principal del film anomenada Mirabel, l’única nena de Madrigal que no va obtindré una habilitat única. A més del seu teaser, l’estudi també ha revelat el seu primer cartell i el repartiment de veus que estarà encapçalat per l’estrella de Brooklyn Nine-Nine, Stephanie Beatriz, com la veu de Mirabel.

El film original està programat per a fer el seu debut el pròxim 24 de Novembre. La seva data d’estrena actual serà el mateix cap de setmana que s’estrenarà Resident Evil: Welcome to Raccoon City de Sony, National Champions de STXfilms i el biopic de Gucci de Ridley Scott, House of Gucci.

A continuació podeu veure el teaser de Encanto i el primer cartell...

          

          


Encanto explica la història d’una família extraordinària, els Madrigals, que viuen amagats a les muntanyes de Colòmbia, en una casa màgica, en un poble vibrant, en un lloc meravellós i encantador anomenat Encanto. La màgia de Encanto ha beneït a tots els nens de la família amb un do únic, des de la súper força fins el poder de curar, a tots els nens excepte a un, Mirabel. Però quan descobreix que la màgia que envolta a Encanto està en perill, Mirabel decideix que ella, la única Madrigal ordinària, podria ser l’última esperança de la seva excepcional família.

“Mirabel és un personatge molt divertit i afectuós que també anhela profundament quelcom més”, va dir Beatriz en un comunicat. “Tampoc té por de defensar el que sap que és correcte, quelcom que estimo i amb el que m’identifico molt”.

Va continuar: “Sóc colombiana per part del meu pare, i interpretar aquest paper m’omple d’orgull immens. Quan era una nena de Disney, consumia les meves cintes de VHS i adorava cada història màgica que el món de Disney em presentava. Vaig aprendre en aquestes històries que tot és possible, especialment si creus en la màgia i la bondat arrelada en el profund de tots nosaltres”.

El film animat comptarà amb un repartiment de veus encapçalat per Stephanie Beatriz (Brooklyn Nine-Nine, In The Heights) com a Mirabel, una noia normal de 15 anys que està lluitant per a trobar el seu lloc a la seva família. L’acompanyen María Cecilia Botero, Wilmer Valderrama, Adassa, Diane Guerrero, Mauro Castillo, Angie Cepeda, Jessica Darrow, Rhenzy Feliz i Carolina Gaitan.

Encanto està dirgit per els directors de Zootopia Byron Howard i Jared Bush a partir d’un guió coescrit per Bush amb la codirectora Charise Castro Smith. Els realitzadors es van sentir profundament inspirats pel seu viatge d’investigació a Colombia durant el desenvolupament inicial de Encanto, així com pel seu treball continuo amb un grup de consultors experts reunits al llarg de la producció del film.

El film presenta cançons completament noves de Lin-Manuel Miranda (Hamilton, Moana, In the Heights), guanyador dels premis Emmy, Grammy i Tony. El film és una producció de Clark Spencer i Yvett Merino.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada