Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 21 d’abril del 2022

'Constantine Series'.


El pròxim reboot de Constantine pot haver trobat al seu actor principal, ja que una informació des The Illuminerdi suggereix que l’actor Sopé Dìrísù està en el punt de vista per al paper principal.

El reboot de Constantine arriba quan J.J. Abrams continua desenvolupant la pròxima franquícia de Justice League Dark. Segons la informació, una sèrie centrada en Constantine és sols una part del que HBO probablement ha planificat per a la franquícia de Justice League Dark, i també s’espera que altres personatges tinguin els seus propis films o sèries de televisió.

La informació també anomena que l’autor britànic Guy Bolton serà l’encarregat d’escriure’n el guió de la sèrie i que explorarà més els elements de terror que estan connectats amb el personatge del còmic en lloc del to més religiós que han explorat les interaccions anteriors. La informació també parla específicament que Constantine està involucrat en més “misteris sobrenaturals”, tot i que no està clar quin serà el resultat final en el cas que es materialitzi la sèrie, i es desconeix quant d’aquesta informació del lloc web acabarà essent exacte.

Dìrísù és millor conegut pels seus papers en el drama britànic d’acció i crim Gangs of London, on va interpretar a Elliot Finch durant nou episodis, així com el drama d’època britànic The Halcyon, en el que Dìrísù va assumir el paper de Sonny Sullivan en vuit episodis. Dìrísù també ha actuat en l’escenari, havent interpretat a Cassius Clay (Muhammed Ali) en l’adaptació de One Night in Miami de 2016.

Abans d’aquest nou càsting anunciat, el personatge de Constantine ha estat interpretat per l’actor Matt Ryan, qui va aparèixer en moltes de les sèries del Arrowverse de The CW com l’icònic detectiu dels còmics i també ha sortit en diversos films de DC Animated Universe. També hi ha el film de 2005, en que va interpretar el personatge Keanu Reeves.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada