Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 8 d’abril del 2022

'Mr. & Mrs. Smith Series'.


En una autoentrevista recent amb la revista Interview Magazine, el guanyador del Globus d’Or i del Emmy, Donal Glover, va confirmar que l’estrella de PEN15, Maya Erskine, ha estat escollida per a un paper principal en la pròxima adaptació televisiva de Prime Video de Mr. & Mrs. Smith. La seva elecció es produeix després de sis mesos des de que Phoebe Waller-Bridge va abandonar el projecte per diferències creatives amb Glover.

“Si. Ella és droga. Es emocionant. Realment estimo la sèrie. Estic escrivint el final ara”, va dir Glover sobre Erskine.

Erskine és millor coneguda per protagonitzar l’exitosa sèrie PEN15 de Hulu, que també en va ser cocreadora i productora executiva amb la coprotagonista Anna Konkle. Pel seu treball en la primera temporada, el duo va rebre una nominació al Emmy a millor guió per a una sèrie de comèdia. Erskine també apareixerà pròximament en la pròxima sèrie de Star Wars de Disney+, Obi-Wan Kenobi.

Mr. & Mrs. Smith és una sèrie reboot, basada en la comèdia d’acció de 2005 dirigit per Doug Liman del mateix nom. Està cocreada i produïda per Glover i Francesca Sloane, els quals també en són els showrunners. El projecte és part de l’acord general de Glover amb Amazon Studios.

Els productors executius són Yariv Milchan i Michael Schaefer de New Regency i Jenny Robins de Wells Street Films.

El film original va estar escrit per Simon Kinberg i dirigit per Doug Liman. Es centrava en una parella casada de classe alta que es sorprèn al saber que ambdós són assassins en agencies competidores i que han estat assignats per a matar-se entre si. Va estar protagonitzat per Brat Pitt i Angelina Jolie.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada