Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 13 d’abril del 2022

'Paws of Fury: The Legend of Hank'.

Paramount Pictures ha presentat el tràiler oficial de Paws of Fury: The Legend of Hank, els seu pròxim film de comèdia animada d’arts marcials, protagonitzat en les veus per Michael Cera i Samuel L. Jackson. El film arribarà als cinemes el pròxim 15 de Juliol.

El tràiler, que podeu veure a continuació, presenta el personatge principal de Hank (Michael Cera), mentre rep l’entrenament samurai de Jimbo (Samuel L. Jackson) per a convertir-se en l’heroi d’una ciutat plena de gats. També en teniu un cartell.

          

          


Paws of Fury: The Legend of Hank, a més de Cera i Jackson, comptarà amb les veus de Ricky Gervais com a Ika Chu, Michelle Yeoh com a Yuki, Djimon Hounsou com a Sumo, Mel Brooks com a Shogun, George Takei com a Ohga, Gabriel Iglesias com a Chuck i Aasif Mandvi com a Ichiro. També compte amb les veus de Kylie Kuioka i Cathy Shim.

“Hank, un gos coniller que té problemes amb la seva sort, es troba en un poble ple de gats que necessiten un heroi que els defensi del malvat pla d’un dolent despietat per esborrar el seu poble del mapa. Amb l’ajuda d’un mestre reticent a entrenar-lo, el nostre desvalgut ha d’assumir el paper de samurai del poble i formar equip amb els vilatans per a salvar el dia. L’únic problema...els gats odien els gossos!”.

El film està dirigit per Rob Minkoff i Mark Koetsier a partir d’un guió escrit per Ed Stone i Nate Hopper, basat lliurement en el film Blazing Saddles de Mel Brooks de 1974.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada