Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 12 d’abril del 2022

'Percy Jackson and the Olympians'.


Després del seu recent debut com a actor a The Adam Project de Netflix, Walker Scobell ha aterrat oficialment en el seu pròxim gran paper en la pròxima adaptació de la sèrie de Disney+ de la novel·la Percy Jackson and the Olypians de Rick Riordan. El jove actor en ascens ha estat seleccionat per al paper principal de Percy Jackson, un personatge interpretat anteriorment per Logan Lerman en les adaptacions cinematogràfiques de 20th Century Fox.

Riordan també va confirmar la notícia a través del seu lloc web, revelant que ell i la seva esposa Rebecca Riordan van ser els qui li van dir a Scobell, qui ja és un gran fan dels llibres, sobre el seu càsting el 28 de Gener d’aquest any. També van comentar que Scobell ja ha realitzat una sèrie de lectures amb altres candidats per als altres dos papers principals de Annabeth Chase i Grover Underwood, el qual el seu càsting està a punt de finalitzar.

“Walker Scobell és un jove increïblement talentós que ens va deixar bocabadats amb els seus vídeos d’audició per al paper de Percy”, va dir Riordan. “Molts de vosaltres han descobert recentment lo genial que és Walker quan han vist la seva participació en el film de The Adam Project, en el que Walker va il·luminar la pantalla com una versió més jove del personatge de Ryan Reynolds. Vam tenir la sort de fer una audició a Walker mesos abans de que s’estrenés el film, però el film tant sols va confirmar el que ja sabíem del seu talent. Era obvi per a mi i per a la resta del equip que Walker tenia la combinació perfecte de sincronització còmica, dolcesa, rebel·lia i heroisme per a interpretar al nostre heroi Percy Jackson”.

La sèrie Percy Jackson and the Olympians estarà dirigida per James Bobin a partir d’un guió coescrit per Riordan i Jon Steinberg (The Old Man), basat en la primera entrega de Riordan de la seva exitosa sèrie de llibres Camp Half-Blood Chronicles.

“La sèrie live-action explica la història fantàstica del semideu modern titular de 12 anys, Percy Jackson, que acaba d’acceptar els seus nous poders sobrenaturals quan el déu del cel, Zeus, l’acusa de robar el seu llamp mestre. Ara Percy ha de creuar Amèrica per a trobar-lo i restaurar l’ordre a l’Olimp”, diu la sinopsis.

Els productors executius són Riordan, Bobin, Steinberg, Dan Shotz, Rebecca Riordan, Bert Salke, Monica Owusu-Breen, Jim Rowe i Ellen Goldsmith-Vein, Jeremy Bell i D.J. Goldberg de Gotham Group. 20th Television s’estableix com el estudi.

La franquícia de novel·les de Percy Jackson va començar l’any 2005 amb The Lightning Thief, que va resultar ser un gran èxit i va generar quatre seqüeles, The Sea of Monsters, The Titan’s Curse, The Battle of the Labyrinth i The Last Olympian, amb cinc llibres complementaris i novel·les en versions gràfiques de cada un que es van llençar al cap de poc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada