Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 19 d’abril del 2022

'The Man From Toronto'.


Netflix ha adquirit els drets mundials del pròxim film d’acció i comèdia de Sony Pictures, The Man From Toronto, segons informacions recents de Deadline.

El film, protagonitzat per Kevin Hart i Woody Harrelson, estava originalment programat per estrenar-se als cinemes al 2020, però es va endarrerir degut a la pandèmia. Després d’establir una data per al 2021, el film es va endarrerir novament fins al 12 d’agost de 2022. Tot i això, ara amb Netflix adquirint els drets del film, ara s’estrenarà exclusivament en el servei de streaming a finals d’aquest any.

Al costat de Hart i Harrelson, també hi participen Kaley Cuoco, Jasmine Mathews, Ellen Barkin, Lela Loren, Pierson Fode i Jencarlos Canela.

The Man from Toronto utilitza un cas d’identitat equivocada com el punt de partida del film després de que l’assassí més mortífer del món, conegut com l’home de Toronto (Harrelson), és confós per error (Hart) a la ciutat de Nova York en un lloguer de Airbnb.

Patrick Hughes (Hitman’s Bodyguard, Red Hill, The Hitman’s Wife’s Bodyguard) està llest per a dirigir el film. El guió està escrit per Robbie Fox (Playing for Keeps) d’una història de Fox i Jason Blumenthal (Masters of the Universe).

Blumenthal produirà el projecte al costat dels seus socis de Escape Artists (The Upside) Todd Black i Steve Tisch.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada