Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 22 d’abril del 2022

'Werewolf by Night'.


Una informació de The Cosmic Circus suposadament ha identificat al heroi de Marvel que interpretarà l’actriu Laura Donnelly. Ja es sabia que ella formaria part del pròxim especial de Halloween Disney+, Werewolf by Night. Si la informació resulta certa, segurament veurem a Donnelly interpretar a la caçadora de monstres Elsa Bloodstone.

Bloodstone va fer el seu debut el 2001 a través d’una mini-sèrie de quatre números. Ella és filla del personatge Ulysses Bloodstone, i no s’ha creuat gaire amb l’home llop protagonista Jack Russell en el seu temps en l’univers dels còmics. Tot i això, ella és una gran part del costat sobrenatural del multivers de Marvel. Des de Ghost rider i Blade, fins al fill literal de Satanàs i Dràcula, tots han estat part de la història de Marvel durant dècades.

The Cosmic Circus continua amb l’especulació que Marvel podria estar reunint personatges per un equip en el futur, possiblement basat en l’equip de Midnight Sons dels còmics. Moon Knight actualment crida l’atenció en el servei de streaming de Disney, i Doctor Strange està ben establert en els films. Afegiu a Bloodstone (Donnelly) i una nova versió de Ghost Rider o el Blade de Mahershala Ali, i tindreu un equip complet en la mateixa línia que The Defenders.

Werewolf by Night està programat per estrenar-se a Disney Plus a finals d’any, el que els donarà als fans del Univers Cinematogràfic Marvel un altre mirada a un recó obscur del univers Marvel que encara té moltes històries per explicar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada