Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 3 d’abril del 2022

'The Crow'.


Després d’anys intentant un remake de The Crow, sembla a ser que el film finalment està en camí de realitzar-se, amb Bill Skarsgard llest per a protagonitzar el pròxim reboot.

Segons The Hollywood Reporter, Skarsgard, millor conegut per interpretar al pallasso Pennywise en els films de It, protagonitzarà el pròxim reboot del film de venjança sobrenatural. El remake de The Crow estarà dirigit per Rupert Sanders (Snow White and the Huntsman, Ghost in the Shell) i produït per Edward R. Pressman i Malcolm Gray, el primer dels quals també va ser productor del film original.

La informació continua parlant de que, a més de que Skarsgard interpretarà a Eric Draven, el film estarà escrit per Zach Baylin, qui acaba de ser nominat a un premi de l’acadèmia pel seu guió de King Richard. Segons les informacions, el film començarà la producció el pròxim mes de Juny, el que sembla insinuar que el film arribarà a bon port, a diferència del intent de remake anterior que anava a protagonitzar Jason Momoa.

La història del paper de Momoa en una nova versió de The Crow és llarga, ja que Momoa va assumir el paper protagonista després de que Luke Evans i Jack Huston abandonessin el paper el 2014. Corin Hardy (The Hallow) es va unir per a dirigir el film. Tot i això, després d’emigrar de Realtibity Media a Sony el 2015, el film va estar en stand by, i tant Hardy com Momoa finalment van abandonar el projecte el 2018 per diferències darrera del projecte.

The Crow és una sèrie de còmics de fantasia obscura sobrenatural de James O’Barr que explica la història d’un home que torna a la vida per a venjar el seu assassinat i la mort de la seva promesa. El còmic es va adaptar a un famós film l’any 1994 protagonitzat per Brandon Lee (fill de Bruce Lee), que es va fer popular després de la seva tràgica mort en el set del film.

Des del film de 1994, s’han realitzat diversos intents de reboot, inclús el que Jason Momoa anava a protagonitzar. Tot i això, aquest projecte no va arribar a veure la llum i ara sembla que els estudis estan avançant amb una nova versió diferent per adaptar The Crow un cop més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada