Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 1 d’abril del 2022

'Creed III'.


Jonathan Majors es va unir al repartiment de Creed III l’any passat, i l’actor clarament s’ha posat en una forma increïble per al paper.

Les noves fotos des del set de rodatge de Creed III mostren una lleugera transformació que majors ha sofert per al paper. Tot i que sempre ha estat extremadament en forma, Majors ara es veu notablement més voluptuós i més com un boxejador en la sèrie de fotografies. No està clar que s’està filmant, però amb Majors treballant en una varietat de fotos, podria ser algun tipus de muntatge o seqüència d’entrenament per al personatge Majors, qui protagonitzarà al costat de Michael B. Jordan.

A continuació podeu donar un cop d’ull a les fotos...

El paper marca un altre gran part per a Majors, el qual els seus crèdits inclouen Da 5 Bloods, Jungleland, Captive State, The Last Black Man in San Francisco, White Boy Rick i When We Rise. Pròximament el podrem veure en el drama occidental de Jeymes Samuel The Harder They Fall i el drama de guerra Devotion. Majors també interpretarà a Kang The Conqueror a Ant-Man and the Wasp: Quantumania, després d’aparèixer a la sèrie Loki de Marvel Studios i que està disponible a Disney+.

A més de encapçalar la nova entrega, Creed III marcarà oficialment el debut com a director de llargmetratge de Jordan. Els detalls del argument encara es desconeixen, però el guió està essent escrit per Keen Coogler (Space Jam: A New Legacy) i Zach Baylin (King Richard) en un esquema de la història del coguionista/director original Ryan Coogler (Black Panther).

El film està essent produït per Charles Winkler, William Chartoff i David Winkler a través de Chartoff-Winkler Productions en associació amb Proximity Media al costat de Jonathan Glickman, Jordan i Coogler, mentre que Adam Rosenberg, Sev Ohanian i Zinzi Evans en són els productors executius.

Creed III està programat per estrenar-se el pròxim 23 de Novembre de 2022.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada