Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 7 d’abril del 2022

'Sherlock Holmes Series'.


El món de Sherlock Holmes s’està expandint, ja que des de Variety ens informen que HBO Max es troba actualment en una fase molt primerenca del desenvolupament de dues sèries de televisió, vinculades als films protagonitzats per Robert Downey Jr.

Segons les informacions, les dues sèries estaran ambientades en el mateix món que el film de 2009 Sherlock Holmes i el film de 2011 Sherlock Holmes: A Game of Shadows, protagonitzades ambdues per Downey Jr. com el llegendari detectiu i on Jude Law va interpretar al Dr. John Watson, el veterà company de Holmes. Segons les informacions, les dues sèries es centrarien cada una en un nou personatge que es presentarà en el tercer film de Sherlock Holmes protagonitzat per Downey Jr.

Les informacions diuen que Downey Jr. i la seva esposa, Susan Downey, seran els productors executius del projecte, amb Amanda Burrell de Team Downey també adjunta com a productora. Aquest no és el primer cop que es parla de realitzar una sèrie derivada dels films de Sherlock Holmes, però marca el primer cop que es prenen decisions importants per a desenvolupar-la.

S’està treballant en un tercer film de Sherlock Holmes des de fa més de 10 anys, i el film s’anava a estrenar el 22 de Desembre de 2021. Tot i això, el film s’ha endarrerit indefinidament degut a la pandèmia actual en curs. Tant Downey Jr. com Law tronaran per aquesta tercera entrega quan estigui llest per a la seva estrena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada