Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 13 d’abril del 2022

'Heratstopper'.

Netflix ha publicat el tràiler de Heartstopper, la seva pròxima sèrie de televisió Queer sobre l’adolescència que s’estrenarà a finals d’aquest mes el 22 d’abril. La sèrie tindrà vuit episodis i està protagonitzada per Kit Connor, Joe Locke, Sebastian Croft, Joseph Balderrama, Yasmin Finney, entre d’altres.

A continuació podeu veure’n el tràiler...

          


“Noi coneix a noi. Els nois es fan amics. Els nois s’enamoren. Quan el gentil Charlie i Nick, amant del rugby, es coneixen a l’escola de secundaria, ràpidament descobreixen que la seva improbable amistat s’està convertint en un romanç inesperat”, diu la sinopsis oficial. “Charlie, Nick i el seu cercle d’amics han de navegar pel viatge sempre identificable del autodescobriment i acceptació, donant-se suport mútuament mentre aprenen a torbar el seu jo més autèntic”.

La sèrie està escrita per Alice Oseman (autora de la novel·la en que es basa la sèrie) i dirigida per Euros Lyn (Sherlock, Doctor Who). Els productors executius són Patrick Walters, Iain Canning i Emile Sherman de See-Saw. Lyn també n’és productora executiva, de la mateixa manera que Jamie Laurenson i Hakan Kousetta, els quals van deixar See-Saw a principis d’aquest any per tenir la seva pròpia productora 60Forty Films. Zorana Piggot també produeix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada