Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 8 d’abril del 2022

'Damsel'.

Segons Deadline, la guanyadora d’un Globus d’Or, Angela Bassett, ha signat oficialment per a protagonitzar al costat de Millie Bobby Brown, el pròxim film de fantasia de Netflix, Damsel. Bassett interpretarà el paper de Lady Bayford, la madrastra de la princesa Elodie de Brown.

Això marca l’última col·laboració de l’aclamada actriu amb el servei de streaming després del film de suspens i acció del any passat Gunpowder Milkshake. També està treballant novament amb Netflix en el pròxim film de comèdia negra animada en stop-motion Wendell and Wild, protagonitzat per Keegan-Michael Key i Jordan Peele. Bassett també apareixerà pròximament a Black Panther: Wakanda Forever de Marvel Studios, reprenent el seu paper de Ramonda.

El film estarà dirigit pel cineasta nominat al Oscar Juan Carlos Fresnadillo, a partir d’un guió escrit per l’escriptor de Wrath of the Titans, Dan Mazeau. A més de protagonitzar, també s’espera que Brown desenvolupi les labors de productora executiva a través de la seva companyia PCMA Productions al costat de Zack Roth, Chris Castaldi i Mazeau. Joe Roth i Jeff Kirschenbaum també estaran a bord com a productors del projecte.

Damsel es centrarà en una jove princesa amb un esperit guerrer feroç anomenada Princesa Elodie, que es troba en mig d’un matrimoni concertat amb el príncep Enric del seu regne rival”, diu la sinopsis. “Tot i això, la seva situació es complica quan descobreix que el seu regne rival té una menyspreable tradició en la temporada de collita, el fet de sacrificar a la seva princesa a un drac famolenc. Ara, Elodie ha de lluitar contra el drac per a sobreviure”.

Millie Bobby Brown va guanyar reconeixement mundial pel seu paper decisiu com a Eleven, en l’exitosa sèrie de ciència-ficció Stranger Things de Netflix, que li va valer a la jove actriu la seva primera nominació al Emmy a la Millor Actriu de Repartiment en una sèrie dramàtica. Damsel no és en realitat l’únic projecte que l’actriu de 16 anys a alineat amb Netflix. Brown també protagonitzarà i produirà l’adaptació cinematogràfica del film The Girls I’ve Been per al servei de streaming, amb Jason Bateman també en les labors de productor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada