Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 25 d’abril del 2022

'Rebel Moon'.

El director de Army of the Dead, Zack Snyder, ha utilitzat Twitter per a confirmar que la producció del seu nou film de Netflix titulat Rebel Moon ha començat oficialment.

A més, Snyder també ha publicat tres fotografies darrera de la càmera des del set de rodatge del pròxim film d’acció i ciència-ficció, oferint-nos el nostre primer cop d’ull a gran escala del film i al misteriós personatge de Djimon Hounsou.

“El film està ambientat en una pacífica colònia a la vora de la galàxia i que es veu amenaçada pels exèrcits del tirà Regent Balisarius”, es pot llegir en la sinopsis. “Ells envien a una jove amb un passat misteriós per a cercar guerrers de planetes veïns per ajudar-los a prendre una posició enfront al Tirà”.



Descrit com una epopeia de fantasia, Rebel Moon estarà protagonitzat per Sofia Boutella (Star Trek Beyond, Kingsman: The Secret Service), Charlie Hunnam (Sons of Anarchy), Djimon Hounsou (Blood Diamond), Doona Bae (Sense8) i Ray Fisher (Zack Snyder’s Justice League).

El repartiment addicional inclou a Jena Malone (Goliath, The Neon Demon), Staz Nair (Game of Thrones, Supergirl), E. Duffy (Acid Noir, Girlfriends), Charlotte Maggi (MaveriX) i Sky Yang (Halo, Holding).

Rebel Moon estarà produït per Deborah Snyder, Wesley Coller i Zack Snyder per a The Stone Quarry juntament amb Eric Newman de Grand Electric. Sarah Bowen de Gran Electric serà productora executiva. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada