Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 13 d’abril del 2022

'National Treasure Series'.


Després de quasi 15 anys des de la seva estrena als cinemes de National Treasure: Book of Secrets, Justin Bartha tornarà oficialment a la franquícia d’acció i aventures. Disney+ ha confirmat que Bartha ha signat per a repetir el seu paper com l’expert en tecnologia Riley Poole en la pròxima sèrie de National Treasure. No hi ha més detalls de com es connectarà el seu personatge amb Jess (Lisette Alexis), per ara es manté en secret.

Bartha també és millor conegut per protagonitzar la trilogia The Hangover amb Zach Galifianakis, Bradley Cooper i Ed Helms. Ha estat vist més recentment en el quart episodi de la tercera temporada de Atlanta.

La sèrie està protagonitzada per Lisette Alexis com a Jess, Catherine Zeta-Jones (Prodigal Son) com a Billie, Zuri Reed (Flatbush Misdemeanors) com a Tasha, Lyndon Smith (Parenthood) com l’agent del FBI Ross, Jake Austin Walker (DC’s Stargirl) com a Liam, Antonio Cipriano (Jagged Little Pill) com a Oren i Jordan Rodrigues (Light as a Feather) com a Ethan.

Descrita com una extensió de la franquícia cinematogràfica protagonitzada per Nicolas Cage, “La sèrie està preparada per a explorar temes actuals de identitat, comunitat, autoria històrica i patriotisme, explicats des del punt de vista de Jess Morales, una DREAMer de vint anys que, amb el seu divers grup d’amics, empren l’aventura de la seva vida per a descobrir la seva misteriosa història familiar i recuperar el tresor panamericà perdut”, diu la sinopsis.

El primer episodi de la sèrie National Treasure estarà dirigit per Mira Nair (Queen of Katwe) a partir d’un guió escrit per els guionistes dels films originals Marianne i Cormac Wibberley. Prové del productor dels films originals, Jerry Bruckheimer i els Webberley, que en seran productors executius.

La sèrie és una producció de Jerry Bruckheimer Television amb ABC Siganture com a estudi. També compte amb la producció executiva del director del primer film, Jon Turteltaub, Jonathan Littman, KristieAnne Reed i Rick Muirragui, qui també s’estableix com a escriptor.

La sèrie prové del productor dels films originals Jerry Bruckheimer i els Wibberley, els quals en són productors executius. És una producció de Jerry Bruckheimer Television amb ABC Signature com a estudi. També compte amb la producció executiva del director del primer film, Jon Turteltaub, Jonathan Littman, KristieAnne Reed i Rick Muirragui, quin també n’és l’escriptor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada