Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 19 d’abril del 2022

'Thor: Love and Thunder'.

Marvel ha publicat el primer tràiler i cartell de l’esperat film del UCM Thor: Love and Thunder, abans de la seva estrena el pròxim 08 de Juliol.

A continuació podeu veure el teaser tràiler i el cartell...

          

          


“El film troba a Thor (Chris Hemsworth) en un viatge diferent a tot el que s’ha enfrontat: una cerca de la pau interior. Però el seu retir es veu interromput per un assassí galàctic conegut com a Gorr the God Butcher (o el que és el mateix el Carnisser de Déus) interpretat per Christian Bale, que cerca l’extinció dels déus”, diu la sinopsis. “Per a combatre l’amenaça, Thor sol·licita l’ajuda de la Reina de les Valquíries (Tessa Thompson), Korg (Taika Waititi) i la seva ex novia, Jane Foster (Natalie Portman) qui per sorpresa de Thor, inexplicablement empunya el seu martell màgic, el Mjolnir, com la Poderosa Thor. Junts, s’embarquen en una anguniosa aventura còsmica per a descobrir el misteri de la venjança de Gorr i aturar-lo abans de que sigui massa tard”.

Thor: Love and Thunder, està dirigida per Waititi (Jojo Rabbit, Thor Ragnarok), amb un guió coescrit entre ell i Jennifer Kaytin Robinson (Someone Great), que serà la continuació de la seva exitosa Thor: Ragnarok del 2017. Natalie Portman tornarà com a Jane Foster i portarà el poderós Mjolnir. Chris Hemsworth i Tessa Thompson tornaran per interpretar a Thor i Valkyrie, respectivament. El guanyador d’un Oscar Christian Bale (The Dark Knight trilogy) serà el malvat del film interpretant a Gorr the God Butcher. La història femenina de Thor, es basa en la versió de Jason Aaron a “The Mighty Thor” en la que Jane Foster, afectada pel càncer, pren el “manto” i els poders de Thor.

A més del retorn de Hemsworth, Natalie Portman i Tessa Thompson, també tenim el retorn de Jamie Alexander com a Sif, Jeff Goldblum com a Grandmaster, Waititi com a Krog i els Guardians of the Galaxy com Peter Quill (Pratt), Nebula (Karen Gillan), Kraglin (Sean Gunn) i Groot (Diesel). Gràcies ha anteriors fotografies també sabem que participen: Matt Damon, Sam Neill i Luke Hemsworth fent un cameo al costat de Melissa McCarthy i Russell Crowe.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada