Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 13 de desembre del 2023

'Back to Black'.

Focus Features ha anunciat una data d’estrena per a Back to Black, confirmant que el pròxim film biogràfic de Amy Winehouse s’estrenarà l’any que ve.

Back to Black s’estrenarà el pròxim 10 de maig de 2024 i està dirigit per Sam Taylor-Johnson a partir d’un guió escrit per Matt Greenhalgh. El duo va col·laborar prèviament a Nowhere Boy de 2009.

Marisa Abela (Industry) protagonitza el film com a Winehouse. Altres membres del repartiment inclouen a Jack O’Connell (Ferrari), Eddie Marsan (Fair Play) i Lesley Manville (Mrs. Harris Goes to Paris).

A continuació podeu veure’n tres fotografies del film...



Back to Black, que du el nom del guardonat àlbum de Winehouse de 2006, oferirà una “visió mai abans vista del sobtat ascens a la fama de Amy Winehouse i la sortida al mercat del seu innovador àlbum d’estudi, Back to Black”, es pot llegir en la sinopsis oficial del film. “Explicada des de la perspectiva de Amy, el film és una mirada sense complexes a la dona darrera del fenomen i la relació que va inspirar un dels àlbums més llegendaris de tots els temps”.

El film s’ha realitzat amb el total suport de Universal Music Group, Sony Music Publishing i The Amy Winehouse Estate.

Winehouse va ser una cantant anglesa millor coneguda per la seva veu i per abastar diversos generes en la seva música. El seu àlbum debut, Frank, publicat el 2003 amb gran èxit de crítica i el seu següent àlbum, Back to Black, llançat al mercat el 2006, va ser un gran èxit. L’àlbum es va convertir en un dels més venuts en la història del Regne Unit i el senzill “Rehab” segueix essent una de les cançons més populars de tots els temps.

En aquell, Winehouse també va batre el rècord de més premis Grammy en una sola nit per a una artista femenina i l’àlbum es va endur a casa cinc premis, inclòs Gravació del Any i Cançó del Any. Lamentablement Winehouse va morir degut a una intoxicació per alcohol a l’edat de 27 anys el 2011.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada