Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 18 de desembre del 2023

'The Kitchen'.

Netflix ha publicat el tràiler de The Kitchen, el pròxim drama de suspens de ciència-ficció, protagonitzat per el guanyador del Oscar Daniel Kaluuya i Kibwe Tavares. El tràiler destaca una història de pare i fill que té lloc en un Londres distòpic. El film estarà en el servei de streaming el 19 de gener de 2024.

A continuació podeu veure’n el tràiler...

          


“En un Londres distòpic, la bretxa entre rics i pobres s’ha ampliat fins als seus límits. Totes les formes de vivenda social han estat erradicades i sols queda The Kitchen”, es pot llegir en la sinopsis. “Una comunitat que es nega a mudar-se del lloc que anomenen llar. Aquí és on coneixem a un Izi solitari, que viu aquí per necessitat i tracte desesperadament de trobar una sortida i a Benji de 12 anys, que ha perdut a la seva mare i està buscant una família. Seguim a la improbable parella mentre lluiten per forjar una relació en un sistema que està en la seva contra”.

The Kitchen està co-dirigida per Kaluuya i Kibwe a partir d’un guió que l’estrella de Get Out va coescriure amb Joe Murtagh. Aquest és el debut com a director de llargmetratges de Kaluuya i Kibwe, amb l’estrella de Get Out també produint amb Daniel Emmerson. El film també està protagonitzat per Hope Ikpoku Jr, Ian Wright, BackRoad Gee, Cristale, Tejia Kabs i Demmy Ladipo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada