Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 14 de desembre del 2023

'Kung Fu Panda 4'.

S’ha publicat el primer tràiler de Kung Fu Panda 4 de DreamWorks Animation.

En el primer tràiler de Kung Fu Panda 4 de DreamWorks Animation, amb la veu de Jack Black, es prepara per convertir-se en un líder espiritual. A més a més, el tràiler veu el retorn de Tai Lung, el malvat de Kung Fu Panda de 2008 amb la veu de Ian McShane, qui després és atacat pel nou antagonista de la franquícia, un camaleó que canvia de forma amb la veu de Viola Davis.

A continuació podeu veure’n el tràiler i el cartell...

          

          


“Després de tres aventures que desafien a la mort derrotant a malvats de classe mundial amb el seu incomparable coratge i les seves boges habilitats marcials, Po, el Guerrer Dragó (el nominat al Globus d’Or Jack Black), és cridat pel destí a...donar-li un descans ja. Més específicament, està escollit per a convertir-se en el líder espiritual de la Vall de la Pau”.

“Això planteja un parell de problemes obvis. En primer lloc, Po sap tan sobre lideratge com sobre la dieta paleo i en segon lloc, necessita trobar i entrenar ràpidament a un nou Guerrer Dragó abans de que pugui assumir la seva nova i elevada posició.

“Pitjor encara, recentment s’ha vist a una malvada i poderosa bruixa, Chameleon (la guanyadora d’un Oscar, Viola Davis), un petit llangardaix que pot transformar-se en qualsevol criatura, gran o petita. I Chameleon té els seus petits ulls cobdiciosos i brillants fixats en el bastó de la saviesa de Po, que li donaria el poder de tornar a convocar a tots els mestres malvats als qui Po ha vençut al regne dels esperits”.

“Llavors, Po necessitarà ajuda. Ho troba (una mica?) en la forma del astut i enginyós lladre Zhen (la guanyadora del Globus d’Or, Awkwafina), un guillot cirsac que realment molesta a Po però el qual les seves habilitats resulten inavaluables. En la seva cerca per a protegir la Vall de la Pau de les urpes reptilianes del Camaleó, aquest duo còmic d’estranya parella hauran de treballar junts. En el procés, Po descobrirà que es poden trobar herois en els llocs més inesperats”.

Juntament amb els actors abans anomenats, el repartiment de veus de Kung Fu Panda inclou a Dustin Hoffman com a Shifu, James Hong com a Mr. Ping i Ke Huy Quan com a Han.

Dirigit per Mike Mitchell i codirigit per Stephanie Ma Stine, Kung Fu Panda 4 s’estrenarà el pròxim 8 de març de 2024. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada