Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 5 de desembre del 2023

'Calamity Hustle'.


Segons The Hollywod Reporter, les estrelles de primer nivell Ryan Reynolds i Channing Tatum han signat per als papers principals en la pròxima comèdia d’acció Calamity Hustle, que prové del duo de directors de The Lost City, Aaron i Adam Nee.

La seva elecció es produeix després de que els recents rumors suggereixin que Tatum podria aparèixer com a Gambit en la molt esperada Deadpool 3. Si es cert el rumor de càsting, aquest seria el primer cop que l’actor de Magic Mike, interpretaria l’heroi de X-Men després de que es cancel·lés el seu film en solitari de Gambit i que es va endarrerir durant molt de temps.

Diversos estudis i serveis de streaming, inclosos Amazon MGM Studios, Netflix i Warner Bros., es troben actualment en una guerra d’ofertes entre si pels drets de Calamity Hustle. El mitjà assenyala que, segons s’informa, Warner Bros. ha ofert al voltant de $20M per a Reynaolds i Tatum, mentre que Amazon i Netflix han ofert cadascun una oferta de $50M per ambdós actors.

Calamity Hustle estarà escrit i dirigit pels germans Nee. Segons la informació, es centrarà en “un ex detectiu de Los Angeles convertit en investigador privat amb mala sort que, després de ser sacsejat per un senyor del crim viciós, ha de localitzar al seu germà distanciat, responsable de interferir en un robatori de diamants”.

Reynolds i Tatum també en seran productors sota el paraigües de les seves respectives productores, Maximum Effort i Free Association. Els germans Nee i Kevin Walsh també produiran a través de la seva companyia Persons Attempting.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada