Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 20 de desembre del 2023

'The Wild Robot'.

Segons Deadline, Universal Pictures ha anunciat la data d’estrena de The Wild Robot, la pròxima adaptació cinematogràfica de DreamWorks Animation del llibre infantil més venut del mateix nom de Peter Brown.

El film d’acció i aventures està programat per a fer el seu debut als cinemes el 20 de setembre de 2024, sense competència directe. Tot i això, debutarà el mateix mes que altres tres films d’alt perfil, inclòs Beetlejuice 2, Transformers One i Saw XI.

The Wild Robot està dirigit per l’aclamat cineasta d’anmimació Chris Sanders, millor conegut pels seus treballs en films icònics com Croods, Com Entrenar el Teu Drac i Lilo & Stitch. Descrit com un viatge èpic, la història es centra en un robot anomenat Roz, que es troba encallat en una illa deshabitada. El projecte estarà produït per el veterà productor de Kung Fu Panda, Jeff Hermann.

“Quan el robot Roz obre els ulls per primer cop, descobreix que està sola en una illa remota i salvatge. Perquè està allà? D’on ve ella? I, el més important, com sobreviurà en aquest dur entorn?, es pot llegir en la sinopsis oficial del llibre.

“L’única esperança de Roz és aprendre dels hostils habitants animals de l’illa. Quan intenta cuidar a un ornit orfe, els altres animals finalment decideixen ajudar i l’illa comença a sentir-se com a casa. Fins que un dia, el misteriós passat del robot trona per a perseguir-la...”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada