Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 2 de desembre del 2023

'Fallout'.

S’ha publicat l’avanç de Fallout la pròxima adaptació televisiva de Amazon de l’exitosa franquícia de videojocs. S’estrenarà el pròxim 12 d’abril de 2024.

“Basada en una de les millors sagues de videojocs de tots els temps, Fallout és la història dels que tenen i els que no tenen en un món en el que ja quasi no queda res que tindre”, es pot llegir en la sinopsis. “200 anys després del apocalipsis, els amables habitants dels luxosos refugis nuclears es veuen obligats a tornar al infern irradiat que els seus avantpassats van deixar enrere i es sorprenen al descobrir un univers increïblement complex, alegrement estrany i altament violent esperant-los”.

A continuació podeu veure’n el tràiler i quatre cartells...

          





Fallout té lloc en la dècada de 1940 després d’una gran guerra nuclear. La sèrie de televisió comptarà amb Geneva Robertson-Dworet i Graham Wagner com a showrunners. Robertson-Dworet ha treballat a Capitana Marvel i el film de Tomb Raider de 2018, mentre que Wagner té experiència com a productor executiu a Portlandia, Silicon Valley i Baskets. Jonathan Nolan dirigeix l’episodi pilot. Kyle MacLachlan, Xelia Mendes-Jones, Aaron Moten, Ella Prunell i Walton Goggins han estat confirmats per  ala sèrie.

Fallout és una sèrie de jocs de rol que va començar el 1997. Ambientada en uns Estats Units post-apocalíptics amb temàtica dels anys 50’s, la sèrie Fallout posa als jugadors en el paper de diversos vagabunds i supervivents mentre travessen lliurement un erm estatunidenc ple de mutants, animals irradiats i bandits. El pròxim títol principal, Fallout 5, aparentment entrarà en desenvolupament un cop que es completi The Elder Scrolls VI.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada