Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 4 de desembre del 2023

'Ocean's Eleven Prequel'.


Segons ens informen, Margot Robbie i Ryan Gosling interpretaran als pares de Danny i Debbie Ocean en la pròxima preqüela de Ocean’s Eleven.

Segons ShowBiz411, Robbie i Gosling interpretaran als pares de Danny (George Clooney) i Debbie (Sandra Bullock) en la pròxima preqüela, que suposadament es titularà Oceans.

Anunciada al Maig de 2022, la pròxima preqüela de Ocean estarà dirigit per Jay Roach (Meet the Parents i Bombshell). El film estarà ambientat en la dècada dels 60’s, i girarà al voltant del Gran Premi de Mònaco.

“Originalment hi va ver algunes preguntes sobre si seria estrany tenir (a Margott Robbie i Ryan Gosling) junts novament després de Barbie”, va dir Roach anteriorment a Lindsey Bahr de AP News. “Però crec que hi ha algunes parelles que vols veure una i un altre cop. És un duo molt, molt poderós, saps? I és el suspens de la voluntat i s’uneixen; confiaran prou l’un amb l’altre com per a formar equip? Això és romàntic”.

Roach també va dir sobre el càsting de Robbie: “Margot m’ho va presentar com una espècie d’història d’amor èpica a la manera antiga de fer disfressat d’un robatori”, va dir Roach. “Segueix essent un film de robatoris, però en gran mesura és una història d’amor”, va dir Roach. “I ambdós ens hem inspirat en Hitchcock, Enxampar a un Lladre, però també en Notorius. Sols vol ser un gran, gran, ja saps, espectacle cinematogràfic.

El film original de 1960 va estar dirigit per Lewis Milestone. Va estar protagonitzat per Frank Sinatra, Sammy Davis Jr., Peter Lawford i Joey Bishop. El film també va estar protagonitzat per la veterana actriu guanyadora d’un Emmy i un Globus d’Or, Angie Dickinson.

No està clar en aquest moment si Clooney i Bullock apareixeran o no en la pròxima preqüela.

Escrit per Carrie Solomon i produït per Roach, Robbie i Tom Ackerley, el pròxim film titulat per ara Oceans, encara no compte amb data d’estrena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada