Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 13 de desembre del 2023

'Eyes of Wakanda'.


Eyes of Wakanda, és una nova sèrie animada que serveix com a spin-off de Black Panther de Marvel Studios i arribarà a Disney+ el pròxim any.

Marvel Studios ha realitzat una projecció especial dels dos primers episodis de What if...? Segona Temporada, presentada per ComicBook.Com, aquest passat dilluns 11 de desembre. Durant l’esdeveniment, el estudi va anunciar oficialment que s’estava preparant una sèrie animada titulada Eyes of Wakanda i que esperen estrenar-la aquest 2024.

“Al llarg de la història de Wakanda, a valents guerrers se’ls ha encomanat la tasca de viatjar pel món recuperant perillosos artefactes de vibranium. Aquesta és la seva història”, es pot llegir en la sinopsis oficial.

No s’han donat més detalls sobre la pròxima sèrie en aquest moment. Marvel també va anunciar que Spider-Man: Freshman Year canviarà el seu nom a Your Friendly Neighbordhood Spider-Man durant l’esdeveniment.

T’Challa/Black Panther va fer el seu debut en el UCM a Capità Amèrica: Guerra Civil el 2016 (que també va presentar a Wakanda als fans del UCM per primer cop). Basat en el personatge de Stan Lee i Jack Kirby i interpretat per Chadwick Boseman, T’Challa va tenir el seu propi film en solitari el 2018, que va estar dirigit i coescrit per Ryan Coogler.

Boseman va reprendre el seu paper a Venjadors: Guerra Infinita el 2018 i a Venjadors: Joc Final el 2019 abans de finar al 2020. També va posar veu a les versions alternatives del personatge a What If...? la sèrie animada.

El 2022, Coogler va dirigir la seva seqüela també, Black Panther: Wakanda Per Sempre, en la que la germana de T’Challa, Shuri (Letitia Wright) va assumir el paper de Black Panther.

El febrer de 2021, es va anunciar que Coogler estava desenvolupant un projecte per a Disney+ que profunditzava més en el món de Wakanda. Pel fet de que hi ha hagut poques notícies sobre la sèrie de Coogler des del seu anunci, no està clar si aquest projecte és Eyes of Wakanda o no.

Eyes of Wakanda s’estrenarà a Disney+ durant el 2024. La segona temporada de What If...? s’estrenarà el pròxim 22 de desembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada