Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 5 de desembre del 2023

'Bob Marley: One Love'.

Paramount ha publicat un nou tràiler de Bob Marley: One Love, el pròxim film biogràfic de Bob Marley protagonitzat per Kingsley Ben-Adir. El film farà el seu debut als cinemes el dimecres 14 de Febrer de 2024.

Bob Marley: One Love celebra la vida i la música d’una icona que va inspirar a generacions a través del seu missatge d’amor i unitat”, es pot llegir en la sinopsis oficial. “A la gran pantalla per primer cop, descobreix la poderosa història de superació de l’adversitat de Bob i el viatge darrera de la seva música revolucionaria”.

Produït en associació amb la família Marley i protagonitzat per Kingsley Ben-Adir com el llegendari músic i Lashana Lynch com la seva esposa Rita. Produeixen: Robert Teitel, Brad Pitt, Jeremy Kleiner, Dede Gardner, Ziggy Marley, Rita Marley i Cedella Marley. Els productors executius són Richard Hewitt, Orly Marley i Matt Solodky.

A continuació, podeu veure’n el nou tràiler...

         

          

El repartiment inclou a més a més de Ben-Adir i Lynch, a James Norton, Tosin Cole, Anthony Welsh, Michael Gandolfini, Umi Myers, Nadine Marshall. El film està dirigit per Reinaldo Marcus Green a partir d’un guió escrit per Frank E. Flowers i Terence Winter.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada